LysArken 1


Hei alle sammen.

Velkommen til en fantastisk reise innover i ditt eget univers og likeså bli kjent med din egen Gudekraft.


Da åpner vi opp for et kurs vi har kaldt LysArken 1   

Dette er et kurs hvor vi har samlet mye av vår kunnskap som er kanalisert ned til jorden og til oss mennesker. Kilden kaller dette kurset LYSARKEN (LYSBÅTEN) HJEM

Vi er blitt bedt om dette fra vårt åndelige legeteam og høyere selv flere ganger, men nå var vi klar følte vi.  

Dette er en stor glede for oss å videreføre dette kurset da vi vet at dette er med i en større plan for menneskene og moder jord. Kurset og info er kanalisert inn til jorden fra vårt høyere selv og kilden. 

Vi vet at dette har en stor betydning for mange i overgangen til det nye menneske deg og likeså for våre kropper. Kroppen våre går gjennom store endringer hvor den blir innordnet en høyere kjærlighetsenergi som består av plasma, lys og hellig geometri .

Ja et helt nytt energisystem som vi alle skal inn i er lastet ned

 En del av undervisningen vil være innrettet en reise utenfor tid og rom. Kanskje dette høres rart ut - men i den nye bevissthet vil vi som mennesker bevege oss på alle frekvenser både inni jorden og utenfor jorden og likeså reise inn i våre kropper. 

På kurset vil vi bevege oss langs tidslinjene til forskjellige land. Vi vil bli guidet til Sverige, Finnland, Danmark, Kreta/Hellas. Dette er den første del. Du vil bli med oss om vi skal reise fysiske Oddvar og jeg hvor det vil bli lagt opp til en energireise. Du vil bli hjemme i gostolen din hvor vi reiser og guide deg inn i energien til de forskjellige steder. Dette er en måte vi har blitt guidet til gjennom mange år ang vår jobb med svært gode resultat. Energi har ingen avstand og du kan være der du vil når du vil. For oss som kursledere vil reisen bli annerledes hvor vi blir guidet inn i det fysiske ved å holde energien i tilstedeværelse mellom det fysiske og det ikke fysiske. 

 

Vi vil lære ifra oss coaching, kanalisering, reise på tidslinjer til andre galakser og planeter. Som Avatar har jeg gjordt dette hele livet og vet hvordan dette oppleves. Jeg er som et barn som har gledet meg til dette siden jeg var lite med å formidle uerdener utenfor vår fysiske verden. Vi vi guide deg til å oppnå kontakt med devariket og avatarrikene og mange flere i den indre jord. Det å snakke med gresset på marken, dyrene, fuglene og kunne bruke deg selv på den nye jord føler jeg er en del av den kunnskapen vi skal åpne opp for. Dette vil ha stor betydning for oss mennesker.

Men først må vi bli klargjort i oss selv tenker vi. Ja - vi får mye hjelp nå i overgangen til våre kropper men vi erfarer ikke energien og det bakenforliggende i det. Bevissthetn vår øker gjennom selvvalgte erfaringer og opplevelser. 

Vii vil fordype oss inn i devariket og fjellåndene (Aquene) og deres verden. Disse devaenergiene har stor kunnskap av elementene og bruker elementene i sitt arbeid. Du vil motta aktiveringer fra Gudeuniverset og bli innrettet din skaperånd i det fysiske. 

 
Du kan gå kurset for din egen del eller bli klargjort for å hjelpe andre i en dypere healing. Vi kommer til å bruke livets nøkkel og pust.  

 

Velkommen til en fantastisk reise innover i deg selv og likeså kjenne på din universelle kraft. 

 Mari Solei 

Pris, oppstart

Kurset vil vare i 8 mnd hvor vi har sommerferie i 11/2 mnd. 

Energireiser hvor Oddvar og jeg reiser er lagt inn i prisen du betaler. Du blir derfor med oss på forskjellige utenlandsturer hvor du selv er hjemme i gostolen din. Her vil vi besøke kraftfelt, grotter, pyramider, steincirkler, kirker, templer. Det vil bli mye å ta inn. Vi vil reise i tid og rom til andre galakser ( kanskje ditt hjem) besøke templer og bli guidet inn i de indre hellige rom hvor du vil kunne åpne opp deler av deg selv som lenge har vært borte. Du vil bli med oss langs tidslinjene hvor vi vil være din guide. Dette og mye mer har vi fått innsyn i. Universet gir og gir og vil hele tiden guide oss til neste rette steg når vi er åpne for det.  

Oppstart: januar 2023

Avslutning: 

Dipositum: 1000./ 

Pris: 25000,- 

Delbetaling blir gitt om du ønsker dette.  

Kurset er bindende ved påmelding.