Lysarbeid i nord

 

Hei alle sammen. 

Velkommen til denne info jeg har prøvd å sy sammen over en del av lysarbeidet som jeg har vært styrt til sammens med mange andre. Dette lysarbeidet startet for 22 årsiden med Nordlysportalen over Tromsø. 

Jeg vil prøve å samle alt fra hjerte mitt og dele dette ut fra meg. Ryggsekken har vært tung å bære å det er med en stor lettelse at jeg nå kan legge alt fra meg. Tiden er nå inn å formidle og likeså for meg å komme frem fra skjulte rom. Tjenesten jeg har stått i har mye vært sjult på overflaten siden jeg har vært styrt på mange forskjellige bevissthetsplan. Ved siden av har jeg hatt min egen personlige prosess i dette som har vært viktig og ikke alltid har det derfor vært å dele info som har kommet underveis. 

Jeg deler til dere det som jeg er styrt til å del ut i det åpne forum uten agenda. Det har vært mange som har vært en del av denne/disse tjenester. Gruppe på gruppe har tatt plass hvor det fantastiske lysarbeid har vært gjort gjennom gruppen og hver enkelt som har vært med. 

Min del av denne tjenesten har vært å være en guide og likeså lese bevisstheten gjennom alt levende. Ja det er kommet mange kanaliseringer underveis og en del av disse vil bli lagt ut etterhvert hvor jeg blar meg gjennom akarshaarkivene og deler av meg til dere. Jeg håper dere leser med et åpent hjerte og tar til dere det som føles riktig for dere. Kanskje dette lysarbeid vil ringe inn eller åpne opp deg/dere i et mikro /makro kosmos. 

Dette ved at vi samles nå og deler føler jeg er veldig viktig. Vi går inn i samskapelse og gjensidighet sammen på den nye jord. 

Alt og alle er like viktig og vi vet dette inni våre hjerter. Alle tjenester er likeverdig og like viktig for helheten. Alt fører til en større bevissthet og beveger hjerte på hjerte enten det er på et åndelig plan eller på et fysisk plan 

Velkommen!