Høstsamling og retreat i nordlys energiene magiske kraft.

 

Da ønsker vi dere alle velkommen til en uke i magiens kraft på Himmelblåjorden i Nordlyslandet hvor vi vil bevege oss på alle frekvenser og føle på moderjords pust, ånd og magi.

Vi vil besøke  energiportalene i nord - sitte i retreat i stillhet ute og inne. Du vil få anledningen til å smelte sammen med elementene i deg selv og komme i kontakt med din indre kjærlighetsessens. 

Det vil være anledning for hver enkelt å støtte seg selv 100% hele tiden. I samvær med likesinnende vil det bli anledning å dele føleser - ord og tanker og likeså smelte sammen i kjærlighet fra hjerte til hjerte.

Disse 7 dagene vil vi være samlet i moderkraftens ånd og magi I kjærlighet og glede.

 

Kåfjordportalene

er hovedportalene for den feminine Kristusenergien i nord som ble åpnet opp i 1999. Siden den gang er det åpnet opp underportaler innover fjellvidden. Fjellkjeden fra Kåfjord strekker seg inn i Finnland til det hellige fjell Saana og Halti. Saana står for ildkraften og er bærer av Shiva energien for transformasjon og Halti er bærer av universets pust og det nye DNA. 

Hvert energipunkt bærer forskjellige energier og er koblet inn i lyslinjer ut over jorden. Disse lyslinjene er koblet inn i lysnettet rundt jorden. Fra de forskjellige energipunkt i Kåfjord kan du koble deg til Egypt, Peru, Titikakasjøen, Himalaya, Meksiko, Tibet osv. Gjennom disse energipunkt og flere som er åpnet kan krystallenergien flyte ut fra nord. Fra disse energipunktene kan du puste tilbake alle dine frekvenser fra tidligere tider og inntil nu. Dette vil være forløsende og øke din bevisstgjøring og ditt DNA. Vi skal også besøke det hellige fjell Saana i Finnland hvor vi også skal koble oss på Det hellige fjell Halti. Her vil du kunne transformere alle dine underliggende mønster. Mestrene kaller oss til Mestermøte på Saana. De sier at det er bestemt at en Tronportal av engledeva riket skal åpnes opp både i det indre og i det ytre. Dette var bestemt før vi innkarnerte denne gang på jorden. Shiva energien vi tre ned og gi sin kraft tilbake til menneskene.  

Fra fjellplatået kan du se ut over de tusen sjøers land. ( turen tar ca 2 timer opp.) Du vil få god tid til retreat og stillhet med deg selv denne uken for å intregrere energien i cellminne ditt. 

 

Kåfjord ligger i indre Troms med sin vakre natur og fasinerende landskap som består av kontraster, bratte fjellvegger langs fjordene til langstrakte vidder på grensen til Finland. Fra idylliske innsjøer til trolske skoger - til høye snøkledde fjell og isbreer. Sommeren med midnattsol og vinternetter med måneskinn og nordlys. Her kan sommeren bli intens og vinteren kald. Miljøet bærer preg av de tre stammers møte finsk, samisk og norsk. Kåfjord kommune ligger ca 500km nord for polarsirkelen og ca 400km sørvest for Nordkapp. Geologien er spesiell med mange interesanne stein og bergforekomster. Fra 1935 var det malmgruvedrift innerst i dalen Ankerlia. Før denne tid fortelles det at Kåfjorddalen var bosatt av høyverdig adel fra England. Det finnes mange tomter og tufter som kan sees på plassen. Innerst i dalen ligger nordnorges største canien. Det er her portalene ligger. 

Oksedalsfossen.

Første delen av turen vil vi gå inn i vannelementet hvor vi vil gå gjennom en åndelig renselse gjennom 6 fossefall oppover Oksedalsfossen.

Oksedalsfossen henger majestetisk med sitt brudeslør nedover fjellsiden i begynnelsen av Kåfjorddalen. Her kan du koble deg på vannånden og forløse og rense/overgi alt. Her vil du få en DNA aktivering + en fossedåp i naturens magi og kraft.

Hovedportalen ( Den feminine kristusportalen )

Her kan du gå inn i elementærriket og koble deg til din feminine kraft/ moder Gud i deg.Her er energiene ren og uten stengsler. Dette gjør at du øyeblikkelig kan forløse mønster og blokkeringer i deg selv.

Solarenergien

Du reiser inn i solarenergien og opplever substansen av kjærlighet som omfavner deg inn i kildens utspring fader Gud i deg.

Den himmelske port. 

Her kjører vi inn over fjellvidden 1 mil i vakre magiske omgivelse. Her vil vi ta oss god tid og besøke et fossefall inne i canyen og her vil vi sitte i retreat en stund før vi kjører videre på kronglete veier innover vidda. Fra denne portal går det energilinjer ut over hele jorden. Energien her kan samenlignes med gamle Lemuria. Det ligger alltid et moderskip over hel fjellplatået - kanskje en del av deg er der? Dette moderskipet kan du oppnå kontakt meg.

Enhetsportalen.

Enhetsportalen ligger i Ørndalen som er en paralell dal med inngang fra hovedportalen. I denne dalen er det et dimisjonsskifte. Dette er den største canyen i nord. Innerst i canyen er det åpnet en stor portal på moder jords urkraft 21/10 2008. Dalen har en form som en fødselskanal med et elveleie midt i. Det er mange spennende huler i fjellet hvor du kan reise inn i gjennom din energi. Her kan du møte det indre univers - devariket med sine ca 100 riker som vi mennesker ikke aner noen ting om - bare noen få. 

Vi skal også gå ned under Kåfjordbrua inn i juvet. Her finnes steiner med sterke symboler på som kan bety mye for deg i form av bevissthet. Her kan du også fylle vannflasken din med renset vann rett fra fjellet.

Det hellige fjell Saana.

I denne portalen kan du virkelig føle transformasjon inn til de innierste lagene av deg. Hver gang jeg har gått opp over fjellet her jeg i utgangspunktet følt at jeg har båret på en stor ryggsekk som bare har blitt lettere og lettere etterhvert. På turen gir vi oss god tid og spiser vår niste , retreat for de som ønsker det. Ellers tar vi kontakt med naturgudene i samvær med hverandre.

Ellers vil du ha mulighet å bruke dagene i Skibotndalen hvor det er åpnet opp 2 engleportaler. En engleportal i 2000 og en på Kerubu engleriket i 2006. Det ligger en stor rubinkraft i Skibotndalen. Englene kaller denne dalen for engledalen i nord. Fra Skibotn til Kåfjord er det ca 4 mil. Vi samles i biler og kjører frem og tilbake de dagene vi skal dit. 

 

Velkommen!