NordlysReiki 1 grad.

Velkommen til en ny Reikiutdannelese basert på Nordlysenergien og den nye bevissthet. 

Dato: 07 - 10 oktober 2021.

Nettbasert undervisning via fb og SOM. 

 

Velkommen til NordlysReiki 1 grad.

Lenge har jeg blitt kontaktet via mine Reikiguider og mitt høyere selv angående nye energien som nå integreres og påkobles den nye bevissthetskroppen til det nye bevissthetsmenneske. 

NordlysReiki er en nøytral kjærlighetsenergi som alle mennesker kan bli påkoblet. Dette er en healingkraft som alltid vil støtte og heale deg selv og andre utfra det høyeste beste.

Gjennom NordlysReiki vil du bli innrettet den nye jords healingenergier. Dette er en høyere kjærlighetsenergi som er innrettet den nye jord det nye menneske deg. 

NordlysReiki består av hellig geometri som er tilrettelagt det bevissthetsskifte vi alle går inn i nå.

Mange lyskoder og symboler vil bli innisert gjennom flere forskjellige nivå. Hver stamcelle vil bli aktivert og initiert i din fysiske kropp gjennom den universelle kjærlighetspust.

Denne kjærlighetspust består av ren plasmaenergi og vil bli innordnet din nye kjælighetskropp. 

Under denne helgen vil du motta inisieringer / opplæring av NordlysReiki 1, veiledning, trening som vil bli tilrettelagt hver enkelts prosess og gruppe dynamikken

Du vil få healing og transformasjon underveis fra meg og likeså fra gruppen.

Det vil bli trening og øvelser i og utenfor gruppen hvor du vil få den trygghet du trenger for å gå videre etter endt kurs. 

Du vil få kompendium tilsendt på mail. 

Oddvar min dualsjel vil være sammens med meg i undervisningen. Han har mottatt det høyeste lyssymbol/healingsymbol som er lastet ned i denne tid. Symbolet heter " The ring of light and love". Dette symbolet vil bli pustet inn gjennom lys og lyd inn på ditt DNA og innrettet din indre hjertekraft . Dette vil skje gjennom alle innvielsene /initieringene. 

Vi gleder oss som et lite barn til denne undervisning. 

__________________________________________________________________

Litt om meg selv.
 
Jeg har arbeidet som terapaut i ca 30 år med forskjellige grupper mennesker på ulike nivåer. Det har også vært samarbeid med leger og kreftforskere. 
Ellers har jeg arbeidet med healing, veiledning,kurs over hele landet, kanaliseringsgrupper,healinggrupper,reikiundervisning og Reikilærerutdannelse.  
 
Jeg tok min Reikilærerutdannelse i 1994. Jeg har i noen år hatt et opphold i min undervisning på grunn av en personlig reise som jeg ble styrt inn i angående universets nøkkel. KEY OF LIFE.
 
Denne reisen har hatt med samskapelse og tilretteleggelse av nye høyere bevissthet vi alle går inn i.
Denne bevissthet er innordnet den nye lære gjennom universelle nøkkel - " KEE OF LIFE".
__________________________________________________________________
 
Jeg starter nå min nye NordlysReiki utdannelse basert min erfaring, info og informasjon jeg har mottatt fra mitt høyere selv og universets mestere samt mine Reiki guider som er basert på en høyere universell undervisning fra en utvidet universelle healingkraft. Denne Reikikraft er innordnet Lyset i nord. 
 
Dette er tilrettelagt "Det nye menneske DEG.
 
Den universelle kraft har ekspandert og mange nye symboler, hellig geometri og lyskoder er lastet ned over leggere tid.
 
Derfor er det viktig å heve energinivået på alle Reikigradene hvor alle Reiki symboler oppgraderes til den nye jords energier.
Dette vil bli innordnet deg som sjel og oss mennesker i forhold til den nye jords energi bevissthet.
 
Jeg/vi gleder meg sterkt i hjerte mitt til denne undervisningen og ønsker gamle og nye Reiki elever velkommen inn i dette hellige rom.
 
Velkommen fra hjerte til hjerte.
Santacoora.
 

Kursinformasjon 

 Pris: 2500.-

Kontonr: 12144456570

Påmelding: marisolei@spiritgarden.no

Påmeldingsfrist: 27 september 2021

MAX 15 deltakere. 

Velkommen!

NAMASTE!