Light and love transformation - indre jord, elementene, heving av kroppsbevissthet

 

Rensning av dine dødsprosesser i den indre jord.

Alle dine energikropper renses gjennom alle dine nedre chakra og likeså inn i jorden og videre. Dette kan være årsaken til problemer i din fysiske kropp i dag.

Her renses hele ditt energilegeme. Mari Solei vil være en kanal for ditt energisystem fra ditt høyere selv gjennom ditt sjelslys hele veien hvor din sjel er guiden i samskapelse med kilden Gud i deg.

Her renset alle programmer som kan ligge programert fra tidligere liv /dødsfall. Dette kan være disharmoniske ubalanserte energier som kan være via medikamenter, tabeletter .frykt ol. Her kan mange sitte fast. 

Sykdomsårsaker og ubalanser forplanter seg videre via vår energikropp inn i jorden etter at vi er død. Dette er dine fotspor som kan søke deg på nytt i et annet liv har vi fått beskjed om. Alt er skapt ut fra ubalanser.

Alt vil alltid søke å bli forløst gjennom deg som har skapt de på en eller annen måte.

Det er viktig på alle plan å tilbakeføre deg selv og gjøre dine energikropper klare for overgangen til den nye kjærlighetsjord. 

Renselse av de 4 elemeter. Jord,luft,vann,ild. 

Her vil vi gå gjennom alle chakra i den fysiske kroppen og likeså alle dine energikropper med renselse. 

Rensing og heving av alle dine organer opp til den 5 dim.
Her vil du gjennomgå en dyprenselse. 

Selv om du har tatt Rensele av alle dine arketypiske mønster fra før er det noe annet. Det vi nå går gjennom er alt fra vaksiner, tungmetaller, kvikksølv, amalgan, giftstoffer, toksiner, bakterier,viruser osv. 

Denne behandlingen vil være viktig for ditt energisystem og innordne deg din egen indre kjærlighetskilde. Vi vil ha hjelp av høyere kjærlighetsmestre og høyere engle og stjerne flåter som arbeider gjennom oss i dette. Dette er et høyere energiarbeid vi er innordnet for å bli rettet in på den nye kjærlighetsjord. 

Denne behandling kan være fin å ta etter at du har forløst dine arketypiske mønset. Men du kan åpne opp for denne behandling uansett. Alt blir slik det er ment. 

Velkommen!

Pris: 4000,- 

Varighet: 2 - 3 timer. 

Veiledning,Åndelig kinesiologi balangsering og healing etterpå. Kan taes opp på fil. 

lysbroen.nord@gmail.com

sms: 94111188