Behandlinger

Behandlinger 
I full tillit og i samarbeid med den høyeste kjærlighet kontakter jeg din sjel, dine energier i kjærlighet. 

Jeg møter deg utfra den nye energien og kjærlighetsjord hvor du vil komme til meg i mitt trygge healingrom.  
Å starte veien mot den indre mester i deg er veien tilbake til enhet kilden Gud i deg. Det indre barn holder den høyeste spirit som skal hjem.
Dette er også veien mot høyere bevissthet - den nye kjærlighetsjord - men også
 veien til forankring og nedstigning i kroppen din. 

I behandlingene eller healingene leser jeg deg /kanaliserer deg på sjelsplan og ser på energien i dine chakra og på dine tidslinjer
Alt vil være fullt og helt ut fra hva du selv er klar for å vise meg/gi slipp på her og nu. 
Hvorfor ting skjer i livet ditt er helt ut fra ditt energifelt, dna, intensjon, sjelavtale, gamle autopilotprogrammer, karma, mønster, kontrakter.

Det aller viktigste er å våge å akseptere og inkludere deg selv,  slik du er, og villig til å kjenne på dine følelser som er gjemt og ikke minst, være villig til å ta ansvar. 
Likeså åpne opp for dine indre sannheter og din egen kraft. Først da kan miraklene skje. Alle mine behandlinger skjer gjennom Livets nøkkel og lyspust.

Mitt arbeid er ikke en jobb, men en av mine livsoppgaver.  
 
Jeg har selvfølgelig taushetsplikt.

VELKOMMEN. 
 
Healing/kanalisering 
I denne behandlingen kommunisere jeg via din sjel - ser på dine energilinjer - forløser traumer og blokkeringer i den fysiske kroppens celleminne.
Jeg henter tilbake sjelebiter for deg gjennom å reiser i mikro og makro utover dine energilinjer. Jeg balangserer dine organer og chakra og innretter de til den nye energien. Behandlingen innrettes etter den fysiske kroppen din og ditt DNA til den nye bevissthet.
Kr: 1200
 
Kanalisering - åndelige samtaler.
Jeg har hatt det jeg kaller" Åndelige samtaler "med englene hele mitt liv - ja så lenge jeg kan huske. 

I dette liv har vært åpen og har hatt kontakt med mesterenergier og mitt høyeste selv gjennom kanalisering så langt tilbake som jeg kan huske. Dette har også skjedd via sjel til sjel kommunikasjon. Jeg har kanaliseringer og skrevet de rareste historier siden jeg var liten. Den gang forsto jeg ingenting - men i ettertid. 

Mitt arbeid er ikke en jobb, men en av mine livsoppgaver. Jeg arbeider med sjelens riker, universet og moder jord. Jeg har kanalisert i store og små gruppe/kurs/meditasjoner hvor jeg har vært tilstede. 

Samtalene  foregår på tlf hvor jeg har mulighet til å opp samtalene og sende filen til deg.  Dere kan bestille 1/2 time eller 1 time.

Kr: 1200,-

Grupper hjemme hos deg 

Om noen av dere ønsker at jeg skal komme hjem til dere - er dette også mulig. 
Om dere bor andre steder enn i Trøndelag må det planlegges av meg/oss. 
Ta kontakt om dette føles innteresant for dere. 

Kr: 500,- pr.person

 

Åndelig kirurgi

I denne healingsformen arbeider jeg intuitivt i samarbeid med ditt høyere selv - engler og Mestre som kommer gjennom meg. Jeg samarbeider også med et åndelig lys/legeteam som går inn i kroppen. Her kan alt skje. Alt som skjer er i den høyeste form for lys og kjærlighet og er alltid innrettet den høyeste plan.

Healingen vil støtte deg på alle plan og vil bygge opp under din spykiske og fysiske kropp slik at kropp /sind og ånd vil føle seg i balanse i deg.
kr:1000,- 
 
 
Rensing av hus
 
Kr: 3000,- 

 
VELKOMMEN!